Схованки в Італії

Інгредієнти:
500 г білої квасолі
1 морква
2 цибулі
1 солодкий перець
2 помідора
50 г кореню селери
4-5 зубчиків часнику
Олія
Лавровий лист
Чорний і червоний мелений перець
Сіль
Як готувати:
Квасолю замочити з вечора у холодній воді. Зранку воду злити і промити квасолю.
Цибулю, моркву, перець і селеру почистити, нарізати кубиками, моркву – кружечками.
В розігріту товстостінну каструлю об’ємом в 2,5-3 л влити олію і пропасерувати в ній цибулю, потім моркву а далі – селеру. Через 5 хв.
Додати перець і помідори і тушкувати 5 хв, додати квасолю і 2 склянки води і під кришкою тушкувати 60 хв.
Долити води, додати подрібнений часник, лавровий лист, посолити і поперчити і варити суп 20-30 хв. до готовності.
Подавати чорбу гарячою.
Смачного)
Related posts