28 січня в Україні стартує прокат фільму «Мій друг Зиґмунд Фройд»

150 г яловичого фаршу
Листочки салату
1 булочка бріош для бургера
1 яйце
1/2 червоної цибулини
1 солоний огірок
1 томат
2 ст. л. домашнього майонезу з травами
1 ст. л. кетчупу
Оливкова олія для смаження
Підготувати фарш – змішати його з сіллю і перцем, сформувати колобок і добре його відбити в мисці. Зробити з готового фаршу котлету і обсмажити її на сковороді «гриль» або запекти її в духовці. Червону цибулю порізати кільцями і обсмажити на оливковій олії до м’якості. Солоний огірок і свіжий томат порізати кружальцями. Яйце обсмажити на сковороді з оливковою олією з двох сторін до смаку. Булочку розрізати на дві частини, підсушити на грилі і скласти в довільному порядку бургер.
Смачного)
Related posts