Мандруємо Україною… Соляні копальні і ріки Прикарпаття

3 середні картоплини
1 пучок петрушки
2 зубчики часнику
Оливкова олія
Сіль, перець
Відварити картоплю в мундирі в підсоленій воді до готовності. Остудити трохи і очистити, розім’яти картопля в мисці виделкою.
На сковороді нагріти оливкову олію і обсмажити до золотистого нарізаний часник до отримання ароматної олії.
Часник вийняти, на сковороду викласти картоплю, додати нарубану петрушку, посолити і поперчити, картоплю ще трохи прим’яти і обсмажувати до отримання золотистого кольору.
Акуратно перевернути цілим пластом, додати, якщо треба, на сковороду ще олії і обсмажити з іншого боку до отримання скоринки.
Подавати з часниковим або сметанним соусом.
Смачного)
Related posts