Вегетаріанський плов з гарбузом

4 баклажана
2 ст. л. лимонного соку
1 цибулина
2 зубчики часнику
1 маленька морква
2 помідори
½ стручка солодкого перцю
2 ст. л. рослинного масла
100 г тертого сиру
Сіль перець
Баклажани розрізати уздовж, середину вирізати (зробити «човники»). Посолити їх і залишити на 15 хвилин. Потім віджати, скропити лимонним соком.
М’якоть нарізати, цибулю і часник порубати, моркву нарізати дрібно. Помідори і солодкий перець нарізати кубиками.
Цибулю з часником і морквою підрум’янити на рослинній олії. Додати перець, м’якоть баклажанів, помідори і тушкувати 10 хвилин.
Баклажани «човники» наповнити овочами, посипати тертим сиром і запікати 10 хвилин.
Смачного)
Related posts