Салат з креветками і ананасом

400 г свинячої вирізки
1 цибулина
300 г шампіньйонів
400 мл вершків 20%
1 ст. л. борошна
1 ст. л. соєвого соусу
Олія
Сіль перець
М’ясо нарізати шматочками 1,5 см товщиною, посолити і поперчити, приправити за смаком.
В сковороду влити олію і смажити м’ясо 30 хв. з двох сторін до готовності.
Вийняти м’ясо на тарілку, накрити фольгою.
В тій же олії обсмажити нарізану кубиками цибулю. Нарізати гриби, додати до цибулі і теж посмажити/протушкувати 20 хв.
В сковороду всипати борошно, влити соєвий соус, все перемішати і протушкувати 2-3 хв, додати вершки, ще проварити, викласти в цей соус м’ясо і гриби з цибулею і потомити 7-9 хв.
Смачного)
Related posts