У лютому на екрани кінотеатрів вийде фільм «Девід Боуї: Історія людини з зірок»

3 кабачки
4-5 яєць
50 мл молока
1 цибулина
2 зубчики часнику
100 г твердого сиру
2 ст. л. соняшникової олії
Зелень за смаком
Сіль, перець
Нарізати кабачки кружечками по 0,4 см.
Цибулю і часник подрібнити і обсмажити на олії до прозорості, додати в сковороду кабачки і тушкувати все 7 хв, помішуючи.
Яйце збити з молоком, сіллю і перцем. Натерти сир, зелень дрібно нарізати, змішати все з яєчною масою.
Додати суміш до кабачків.
Форму змастити олією і викласти в неї кабачкову суміш.
Випікати фритату 30-40 хв. при температурі 180 градусів.
Смачного)
Related posts