Схованки в Італії

10 кальмарів
100 г шампіньйонів
1 цибулина
2 помідори
2 зубчика часнику
2 лаврових листка
Зелень петрушки
Олія
Сіль, чорний перець
Тушки кальмара помити і почистити. 2 з них мілко нарізати. Гриби і цибулю нарізати крупними кубиками, змішати з нарізаним кальмаром, заправити олією.
Цією масою тісно наповнити інші тушки кальмарів і зашити їх білою ниткою. Часник подрібнити, обжарити до золотистого кольору, додати крупно нарізані помідори і 3 хвилини потушити. Покласти в цей соус лаврові листки, посолити, поперчити, викласти кальмарів і тушити все 20 хвилин на слабкому вогні.
Виключити і нехай ще 5 хвилин постоять. Нитки з готових кальмарів зняти і подавати з соусом, прикрасивши зеленню.
Related posts