
2 цибулини
500 г картоплі
750 г селери
Пряні трави (чебрець, розмарин, шавлія)
2 ст. л. оливкового масла
1 зубчик часнику
400 мл овочевого бульйону
50 г несолоного вершкового масла
Панірувальні сухарі
Щіпка солі, перець
Промити і подрібнити зелень. Очистити і тонко нарізати цибулю, картоплю і селеру.
Розігріти в сотейнику оливкову олію, додати овочі і майже всю зелень і готувати до м’якості. Часник розрізати навпіл і натерти ним форму для запікання. Викласти в неї картоплю, цибулю і селеру, посолити і поперчити за смаком.
Залити овочі бульйоном, викласти зверху шматочки масла і накрити фольгою.
Запікати 45 хвилин у духовці при 200 градусах. Змішати сухарі з залишками зелені і невеликою кількістю оливкової олії, змастити сумішшю овочі, знову накрити їх фольгою і запікати ще 15-20 хвилин.
Смачного)