Чілдрен Кінофест 2021

330 г картоплі
2 стебла зеленої цибулі
Щіпка морської солі
Трішки чорного перцю
1 ст. л. борошна
Шматочок вершкового масла
4 яйця
4 шматочка копченого лосося
2 ч. л. сметани
Пучок цибулі порей
Спеції за смаком
Картоплю почистити і відварити в підсоленій воді, остудити, натерти на крупній тертці. Додати дрібно нарізану зелену цибулю, сіль, перець, борошно, масло і добре перемішати.
Розділити суміш на 4 частини, виліпити оладки. Добре розстояти їх в холодильнику кілька годин.
Смажити оладки на розігрітому вершковому маслі по 2-3 хвилини з кожного боку до хрусткої скоринки.
До них подати можна сметану, часниковий соус або яйця, відварені до напівготовності з напіврідким жовтком.
Смачного)
Related posts