Перекусити в аеропорту…

Для тіста:
280 г борошна
140 г охолодженого, крупно натертого, вершкового масла
8 ст. ложок крижаної води
Для начинки:
300 г свіжої малини
Невеличкий пучок м’яти
200 г жирних вершків
2 яйця
150 г сиру рікотта
Жменя мигдальних пластівців
1 ст. л. рідкого меду
Швидко замісити тісто, обгорнути плівкою і поставити в холодильник. Розігріти духовку до 190 градусів. Тісто розкачати, викласти в круглу форму з бортиками, наколоти виделкою і запікати близько 25 хвилин.
¾ листочків м’яти порубати. Змішати збиті яйця, рікотту, вершки і посічену м’яту, додати мед. На готовий корж викласти малину, залити її вершковою сумішшю і посипати мигдальними пластівцями. Випікати пиріг 35-40 хвилин. При подачі посипати залишками м’яти.
Related posts