
Для тіста:
280 г борошна
140 г вершкового масла
8 ст. л. крижаної води
Сіль
Для начинки:
100 г молодих кабачків
85 г стручкової фасолі
85 г свіжого зеленого горошку
Пучок зеленої цибулі
300 мл молока
1,5 ст. л. борошна
2 великих яйця
100 г козячого сиру
Кілька томатів чері
2 ст л. вершкового мала
Сіль, перець
Кабачки нарізати на слайди навскоси, квасолю – уздовж і навпіл, цибулю подрібнити, томати-чері порізати на четвертинки. Вершкове масло розігріти в сотейнику і 5 хвилин обсмажити в нім овочі, крім томатів. Вилити туди молоко, додати борошно, смажити до запустіння. Трохи остудити.
Замісити тісто і, загорнувши в плівку, годину потримати в холодильнику. Розігріти духовку до 190 градусів. Розкачати тісто, викласти в форму з бортиками, наколоти виделкою і запекти протягом 25 хвимлин.
До обсмажених овочів додати збиті яйця, добре посолити і викласти все га корж – зверху розкласти четвертинки помідорів-чері, шматочки козячого сиру і випікати до 40 хвилин.
Смачного)