Суп з локшиною та телятиною

800 г картоплі
100 г борошна
2 жовтки
200 г рубаної яловичини
20 мл рослинного масла
150 г вершкового масла
150 г сметани
По 1 гілочці материнки і чебрецю
Сіль, перець
Дві картоплини натерти на тертці. Залишки картоплі відварити. Готову картоплю розім’яти, дати охолонути і з’єднати з сирою картоплею.
Додати борошно, жовтки, сіль і перець.
Рубане м’ясо підсмажити на оливковій олії, підмішати листочки чебрецю і материнки.
Зробити з картоплі 8 коржів. На середину кожного покласти м’ясо і сформувати кульки.
Варити їх в киплячій воді (можна у фритюрі).
Викласти в форму, полити розтопленим вершковим маслом, змастити сметаною і запікати 10 хвилин при температурі 170 градусів.
Смачного)
Related posts