
8 ковбасок
4 гілочки розмарину
Соняшникова олія
2 крупних червоних цибулини
2 зубчики часнику
2 шматочки вершкового масла
6 ст. л. бальзамічного оцту
1 кубик овочевого бульйону
Для тіста:
285 мл молока
115 г борошна
Яйце
Сіль
Замісити рідке тісто, дати йому відстоятися.
У форму для запікання налити олію на 1 см і поставити в духовку, розігріту до 250 градусів. У розігріту олію викласти ковбаски, підсмажити їх до золотистого кольору, потім залити їх тістом. Додати зверху розмарин і запікати до золотистої хрусткої скоринки.
Для підливи обсмажити цибулю і часник у вершковому маслі протягом 5 хвилин, додати бальзамічний оцет, довести їх до кипіння і тушкувати, поки не випарується оцет, додати трохи води, овочевий кубик і ще прокип’ятити.
Ковбаски подавати з картопляним пюре, свіжими овочами.
Смачного)