
1 кг супового курячого набору
4 курячих стегна
1 морква
3 черешки селери
1 цибулина
1 маленький корінь петрушки
По 10 горошин чорного і запашного перцю
1 лавровий листок
За 3-4 гілочки петрушки і чебрецю
1 яйце
Зелень петрушки
Сіль перець
Цибулину і моркву почистити, розрізати навпіл, покласти на суху гарячу сковороду і пропекти до коричневих підпалин. Корінь петрушки і селери нарізати крупно.
Всі шматки курки покласти в каструлю, залити 3 літрами холодної води і відставити на 30 хвилин. Поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти піну, посолити, покласти підготовлені овочі і спеції, і варити 1 годину.
Вийняти стегенця з бульйону, зняти з кісток м’ясо, кістки покласти назад, покласти петрушку і чебрець, і варити ще 1,5 години. Остудити бульйон і процідити через сито.
Ще раз процідити бульйон через марлю або полотняну серветку, зелень подрібнити, бульйон довести до кипіння на сильному вогні. Готувати порційно: в маленький сотейник налити бульйон для однієї порції. Збити в маленькій мисці яйце, тонкою цівкою виливати в киплячий бульйон, постійно помішуючи виделкою.
Готувати 30 секунд, поки схопляться яєчні пластівці.
Готовий бульйон з яйцем вилити в тарілку, посипати зеленню і свіжомеленим перцем.
Смачного)