
Минулого тижня нам вдалося відвідати фабрику Торчин (компанії Nestle), де готують знамениті кетчупи, майонези, соуси та заправки до супів. Там нас пригостили дуже смачним м’ясним рулетом, до якого подали чудовий малиновий соус. Нам так сподобався смак соусу, що ми вирішили поділитися з вами його рецептом:
100 грам червоного сухого вина — довести до кипіння та випарити приблизно до половини, щоб видалити спирт.
Додати по 1 столовій ложці малинового варення (або джему) та кетчупу. Рекомендуємо взяти кетчуп “Лагідний” (Торчин). У нього м’який смак і він ідеально підходить для приготування соусів.
Все це проварити кілька хвилин, щоб отримати однорідну масу. За смаком додати сіль та інші спеції (тут все залежить від вашого смаку).
Процідіть та перетріть отриману масу через сито, щоб отримати гарний однорідний соус.
Смачного!