
3 яйця
350 мл молока
100 г борошна
1 ст. л. крохмалю
2 ст. л цукру
0,5 ч. л солі
50 г вершкового масла
Для паштету:
1 морква
1 цибулина
300 г курячої печінки
3 ст. л. сметани
70 г вершкового масла
1 ст. л. коняку
Сіль, перець, мускатний горіх
Перемішати борошно, крохмаль, сіль, цукор, додати збиті яйця, молоко і все збити в блендері до однорідної маси.
У сотейнику розігріти 0,5 склянки молока, додати вершкове масло, залишок молока і додати до яєчної маси, збиваючи.
Смажити млинці.
Для паштету: моркву і цибулю нарізати соломкою і обсмажити на вершковому маслі 3 хв., додати нарізану скибочками печінку – обсмажувати ще 5 хв. Додати сметану, сіль, перець, дрібку мускатного горіха і коньяк. Все перемішати і тушкувати під кришкою ще 20 хв.
До трохи охололої печінки додати вершкове масло і збити паштет у блендері.
Млинці намазувати паштетом і згортати в трубочку, нарізати на порційні шматочки, або ж у конвертики.
Подавати зі сметаною.
Смачного)