Мандруємо… Піраміди Калакмуль у Мексиці

1 кг молодої картоплі
2 зубчики часнику
Пучок кропу
100 г вершкового масла
300 г сметани
Сіль за смаком
Картоплю почистити, помити і поставити варити в підсоленій воді. Кріп і часник подрібнити.
Приготувати сметанну заправку – сметану вилити у якусь ємність, додати до неї кріп і часник, посолити і добре перемішати.
Готову картоплю вибрати з води і трохи підсушити, додати масло, перемішати і викласти в миску, полити сметанною заправкою. Накрити кришкою, закутати, щоб не охолола і настоялась 7-10 хвилин.
Якщо подобається запечена картопля – просто в каструлі, залиту заправкою поставити в духовку на 10 хвилин.
Смачного)
Related posts