Чілдрен Кінофест 2021

2 баклажани
2 кабачка
1 цибулина
1 болгарський перець
2 помідори
2 зубчики часнику
Пучок зелені
1 ст. л. олії
1 ст. л. сухого вина
Спеції, перець, сіль – за смаком
Всі овочі помити, почистити і порізати кубиками. Подрібнити часник, дрібно порізати зелень. З помідорів можна за бажанням зняти шкірку, ошпаривши їх окропом. Баклажани посолити, потримати 20 хвилин і обмити сіль. На розігрітій сковороді з олією обсмажити цибулю, додати болгарський перець, баклажани кабачки і протушкувати 5-7 хвилин. Додати помідори, зелень, вино, сіль і спеції – перемішати і ще поготувати 15 хвилин на малому вогні. Додати часник і через 5 хвилин виключити вогонь. Рагу овочеве можна подавати як окрему страву, можна з картопляним гарніром чи рисом.
Related posts