Мандруємо Україною… Зима

1 шт. курячого філе
2 помідори
1жовтий солодкий перець
10 г лимона
2 зубчики часнику
400 мл курячого бульйону
50 мл оливкової олії
200 г рису
Мелена паприка – щіпка
Сіль, шафран, перець
30 г ріпчастої цибулі
Петрушка
Філе обмити, порізати на шматочки, шафран замочити в гарячій воді. Почистити і нарізати перець і помідор, додати до філе. Часник нарізати.
На гарячій сковороді з маслом обсмажити філе. Нарізати білу частину цибулини, додати до філе. Нарізати зелень і разом з рисом, часником і двома скибочками лимона додати в рис, обсмажити
Додати бульйон, накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин, зняти з вогню, додати шафранову воду, накрити фольгою і відставити для розстоювання і повного приготування на 10-15 хвилин.
Смачного)
Related posts