Перекусити в аеропорту…

250 г макаронів пенне
250 г свіжих томатів
5 г перцю чилі
100 мл білого вина
1 цибулина
1 зубчик часнику
1 ст. л оливкової олії
30 г тертого пармезану
Кілька гілочок базиліку і петрушки
Готувати 10 хв.
4 порції
Макарони відварювати, як зазначено на упаковці, відкинути на друшляк і промити холодною водою. Цибулю і часник дрібно нарізати, і обсмажити в глибокій сковороді на оливковій олії 1 хвилину.
Влити вино і випарувати алкоголь. Додати томати і протушкувати протягом 2 хвилин. Викласти на сковороду відварені макарони, посипати перцем чилі і сіллю за смаком. Протушкувати ще 2 хвилини.
Перед закінченням додати дрібно нарізані петрушку, базилік, посипати зверху тертим пармезаном.
Related posts