Чілдрен Кінофест 2021

6 солодких перців
2-3 моркви
2-3 цибулини
2 помідори
1 баклажан – за смаком
4 зубчики часнику
1 склянка рису
500 мл овочевого або курячого бульйону
Олія
Томатна паста, кетчуп – за смаком
Сіль, спеції – за смаком
Сметана – за смаком
Перець вичистити від насіння і плодоніжки. Овочі дрібно нарізати і протушкувати на олії, заправивши сіллю і перцем, до готовності. Відварити до напівготовності рис, змішати з готовими овочами.
Нафарширувати перець готовою начинкою, викласти в каструлю/казанок на олію, зверху залити бульйоном, тушкувати на середньому або слабкому вогні 15 хвилин, полити зверху томатом, посипати спеціями, порізаною зеленню, спеціями. Готувати ще 25-30 хвилин. Подавати з сметаною.
Смачного)
Related posts