
½ чашки вівсяного борошна
½ чашки мигдалевого борошна
2 ст. л. крохмалю
½ ч. л. солі
3 ст. л. оливкової олії
3 ст. л. холодної води
Для начинки:
3 яйця
150 г сиру фета
1 ч. л. сухого орегано
Щіпка порошку чилі
150 г шпинату
1 зубчик часнику
2 ст. л. оливкової олії
2 гілочки зеленої цибулі
Сіль, перець
Змішати все борошно і крохмаль, приправити сіллю і перцем, додати олію і воду в се добре перемішати.
Тісто сформувати в кулю, загорнути в плівку і на 30 хв. поставити в холодильник.
Розкачати тісто в пласт 20 см. В діаметрі і викласти у форму, зробивши бортик. Поколоти тісто вилкою і запекти в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хв.
Окремо збити яйця з крихтою фети, орегано, чилі, мускатним горіхом, посолити і поперчити.
На оливковій олії підрум’янити подрібнений часник і цибулю, додати половину шпинату і готувати 1-2 хв. Змішати з сирною заправкою, додати шпинат і все перемішати.
Викласти начинку в основу і запікати пиріг 30 хв.
Смачного)