2 картоплини
225 г борошна
50 г вершкового масла
3 цибулини
3 яйця
300 мл молока
225 г твердого сиру
100 г маслин б/кісточок
100 г філе оселедця
Рослинна олія
Чорний та каєнський перець
Сіль
Зварити картоплю, зробити пюре з вершковим маслом та мукою і розтерти масу до консистенції крихт. Додати 1 столову ложку води і замісити тісто.
Скатати його в кулю,загорнути в плівку і поставити на 1 годину в холодильник.
Цибулю нарізати та обсмажити.
Тісто розкатаним в пласт і викласти його у змазану олією форму. Наколоти кілька разів і поставити на 15 хвилин в холодильник. Випікати 10 хвилин при температурі 200 градусів.
Яйця збити з молоком, додати сир, смажену цибулю, посолити та поперчити за смаком. Викласти начинку на випечену основу.
Рибне філе та маслини розрізати пополам і викласти зверху.
Запікати пиріг 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного)