Перекусити в аеропорту…

250 г цукру
600 г борошна
1 яйце
250 г меду
150 г масла
25 г какао-порошку
1 ч. л. розпушувача
3 ст. л. рому (ароматизатора)
По дрібці гвоздики, кардамону, ванілі і анісу
По 1 ч. л. кориці та імбиру
Цедра половинки лимона і апельсина
Мед з цукром змішати, прогріти на водяній бані і охолодити. Половину борошна змішати з усіма сухими інгредієнтами і цедрою. У масляну суміш покласти яйця, перемішати і влити ром і змішати її з борошном і прянощами, домішати поступово залишок борошна (за потребою).
Тісто повинно вийти щільним і еластичним – загорнути його в плівку і охолодити 8-10 годин.
Розкачати тісто до 3 міліметрів товщиною, вирізати фігурки і випікати 10 хвилин.
Смачного)
Related posts