Найпростіші млинці на воді

1 кг камбали
4 перці чилі
1 склянка йогурту
Сіль, перець за смаком
1 коріандр
3 зубчики часнику
4 ч. л. лимонного соку
500 мл рослинної олії
Рибу почистити від шкірки та кісток, філе нарізати смужками, викласти їх у мілке блюдо, побризкати лимонним соком, посолити і поперчити і поставити у прохолодне місце.
Викласти у блендер коріандр, перці чилі, часник, 1-2 ст. л. води і перемолоти в однорідну масу, зцідити лишню рідину і викласти в мисочку та перемішати з йогуртом.
В глибокій каструлі нагріти олію до 180 градусів. Рибу обсушити паперовим рушником, змочити кожну смужку в йогуртовій суміші, і обсмажувати на олії по 2-3 хв. до золотистого кольору.
Обсушити знову на паперовому рушнику і подавати зі скибочками лимона і листям коріандру.
Смачного)
Related posts