Прийшла весна, а з нею – Масниця!

300 г рису арборіо
300 г креветок
300 г полуниці
1 цибулина
5 гвоздичок
150 мл. білого сухого вина
1,5 л овочевого бульйону
Почистити креветки і залишити 4 окремо. Решту нарізати. Нарізати і полуницю кубиками, цибулю подрібнити, бульйон розігріти і тримати на слабкому вогні.
На оливковій олії обсмажити цибулю з гвоздикою, додати рис і смажити його, помішуючи, до прозорості. Влити вино і готувати, поки воно не випарується. До рису додати половину гарячого бульйону, тримати на слабкому вогні, коли рис вбере бульйон, додати ще, потім ще.
Через 15 хвилин посолити, поперчити, покласти креветки і полуницю. Через 3 хвилини зняти з вогню. Додати вершкове масло, на 5 хвилин накрити. На тарілці прикрасити креветками.
Related posts