
Цибуля – 1 середня головка
Кисло-солодкі яблука – 2 шт.
Курячі яйця – 4 шт. (можна замінити – на 1 куряче яйце взяти 4-5 перепелиних)
Морква – 2 шт.
Твердий сир – 200 г
Сіль – за смаком
Майонез – за потребою
Для прикраси салату – оливки, петрушка
Цибулю нарізаємо дрібненько кубиками, на 10 хвилин заливаємо окропом, потім відціджуємо. Якщо знадобиться – повторити процес – щоб цибуля не гірчила в салаті.
Зварити круто яйця. Морква, яйця і сир натерти на середню терку. Також очищаємо яблука від шкірки і серцевини і натираємо. Збираємо салат в металевій рознімній формі для випічки. Викладаємо половину цибулі, змащуємо майонезом. Половина яблук і знову майонез. Наступний шар – натерті яйця – підсолити і знову майонез. Потім морква, підсолюємо – майонез.
Викладаємо половину сиру і повторюємо весь процес. Готовий салат накриваємо, ставимо на 1 годину в холодильник. Виймаємо салат з форми на тарілку.
Прикрашаємо зверху оливками і петрушкою.
Смачного)