Салат з креветками і ананасом

250 г морської риби
150 г пекінської капусти
150 г буряка
1 кисло-солодке яблуко
1 плавлений сирок
Сіль
Майонез
Грецькі горіхи
Промити і відварити до готовності філе вибраної риби. Вийняти з риби кісточки, розібрати її на невеликі шматочки.
Вимити буряк, відварити його у шкірці, почистити від неї, остудити і натерти на крупній тертці.
Вимити пекінську капусту і на шинкувати її. Яблуко почистити від шкірки та зернят і нарізати тонкою соломкою.
Всі отримані інгредієнти змішати, посолити за смаком і полити майонезом/йогуртом.
Викласти в салатник і прикрасити зверху тертим сиром, подрібненими грецькими горіхами і зеленню.
Смачного)
Related posts