Перекусити в аеропорту…

Копчена скумбрія – 400 г
Яйця – 4 шт.
Морква – 2 шт.
Сир твердий – 150 г
Цибуля зелена – 80 г
Майонез домашній – 200 мл
Помідор і зелень кропу. Скумбрію обробити на філе, вибрати кісточки, порізати на кубики.
Яйця відварити круто, розділити на жовтки і білки. Натерти їх окремо. На великій тертці натерти моркву, сир.
Дрібно нарізати цибулю. Салат викладаємо в глибоку миску або в роз’ємну форму. Викладаємо всі інгредієнти по черзі, змащуючи майонезом за допомогою пакетика з пергаменту.
Накрити готовий салат в холодильник на 1 годину. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо кропом і половинкою помідора.
Смачного)
Related posts