Мандруємо… Піраміди Калакмуль у Мексиці

1 авокадо
1 грейпфрут
100 г фети
100 г маслин
100 г фісташок
1 пучок базиліку
0,5 ч. л. цукру
Оливкова олія
Сіль, перець
Грейпфрут розрізати на 2 половини поперек і вибрати м’якоть.
Авокадо почистити, нарізати тонкими скибочками, збризнути соком грейпфрута.
Фісташки почистити, подрібнити. Змішати 2 ст. л. оливкової олії з невеликою кількістю соку грейпфрута, додати цукор, посолити і поперчити.
Фету нарізати кубиками.
На блюдо викласти авокадо та грейпфрут, фету, маслини та листочки базиліку. Посипати фісташками, полити заправкою.
Смачного)
Related posts