Салат з креветками і ананасом

260 г глив
150 г пекінської капусти
150 г огірків
100 г помідорів чері
100 г цибулі
1 ст. л. кунжуту
2 ст. л. рослинної олії
1 ст. л. лимонного соку
Сіль, перець
Нарізати цибулю півкільцями, і обсмажити її на розігрітій олії до рум’яності.
Гливи промити, злити воду і порізати смужками середньої товщини м’яку їх частину.
Додати гриби до цибулі і обсмажити їх до м’якості, випарувати сік. Зняти гриби з вогню і остудити.
Тонко нашаткувати пекінську капусту, огірки нарізати тонкою соломкою, додати нарізані на половинки томати чері, змішати все і викласти в миску.
Додати до овочів гриби, кунжут обсмажити на сухій сковороді, остудити і посипати салат.
Заправити салат олією, змішаною з лимонним соком, посолити, поперчити і перемішати.
Смачного)
Related posts