
200 г салату
500 г яловичини
1 пучок м’яти
1 пучок кінзи
Сік половини лимона
200 г броколі
200 г томатів чері
120 г сиру моцарела
1 зубчик часнику
½ ч. л. цукру
75 мл рослинного масла
2 ст. л. води
Сіль, приправи за смаком
Товстий шматок м’яса зачистити від плівок, натерти сумішшю масла, солі і приправ, перев’язати.
Обсмажити підготовлений ростбіф до рум’яної скоринки з усіх боків і поставити в духовку, запікати при температурі 200 градусів 35-40 хвилин (не пересушити). Готовий ростбіф накрити фольгою і дати відпочити 10 хв.
Для заправки листя м’яти і кінзи перемолоти в блендері, додавши всі інші інгредієнти. Броколі бланшувати в підсоленій воді, зцідити воду і обсмажити на олії на сильному вогні 2-3 хв.
Нарізати томати чері на половинки, моцарелу – на кубики, а ростбіф на тонкі слайси.
На дно блюда налити заправку, покласти ростбіф, на нього – салатний мікс, броколі, томати і сир.
Полити все залишками соусу.
Смачного)