
1 л курячого бульйону
3 ст. л. соєвого соусу
¼ чашки нарізаної соломкою вареної курятини (свинини)
½ чашки нарізаних пластинами шампіньйонів
2 ч. л. чилі-часничної пасти
¼ ч. л. молотого білого перцю
¼ чашки оцту
125 мл. консервованого бамбуку (нарізати соломкою)
75 г тофу
2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
2 ст. л. холодної води
1 збите яйце
2 зелені цибулини з пір’ям
½ ч. л. смаженої кунжутної олії
Бульйон довести до кипіння, додати м’ясо, соєвий соус, гриби, чилі-часничну пасту і все варити 5 хв. на слабкому вогні.
Додати білий перець, оцет, бамбук, тофу і варити ще 5 хв.
Окремо змішати кукурудзяний крохмаль і холодну воду, розмішати і додати в суп, швидко розмішуючи, ще 5 хвилин варити до легкого загущення супу.
Збите вилкою яйце повільно вливати в суп, помішуючи, додати цибулю і кунжутну олію. І проварити ще 1-2 хв.
Смачного)