Електромобіль STORM для військових

600 г філе сьомги
150 г сиру з голубою пліснявою
50 мл. вершків
2 цибулини
150 г шпинату
1 лимон
Оливкова олія
Сіль, перець
Зняти з філе шкірку, збризнути його лимонним соком, посолити і залишити маринуватись на 20 хв.
У сковорідці розігріти олію і обсмажити дрібно нарізану цибулю до м’якості. Додати шпинат і готувати ще 3 хв. Зняти з плити, розкришити до них сир і натерту цедру з половини лимона. Посолити та поперчити.
На пласт підготовленого філе сьомги рівномірно викласти готову масу, скласти його вдвоє і закріпити зубочистками.
Викласти у змазану олією форму, полити вершками і запікати в духовці при 190 градусах 15-20 хв.
Смачного)
Related posts