28 січня в Україні стартує прокат фільму «Мій друг Зиґмунд Фройд»

1 цукіні
4 стегенця
10 помідорів чері
1 болгарський перець
1 цибулина
1 морква
1 головка часнику
3 ст. л. рослинної олії
2 ст. л. бальзамічного оцту
3 гілочки чебрецю
Сіль перець
Цибулю, часник і моркву почистити. Цибулину розрізати на 8 частин. Морква, часник і цукіні – кружальцями і викласти в миску.
Туди ж покласти стегенця, посипати чебрецем, сіллю, перцем, полити олією і бальзамічним оцтом – перемішати і залишити на півгодини.
Викласти овочі та стегенця в форму, поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати 40-45 хвилин. У процесі приготування періодично поливати їх соком.
Смачного)
Related posts