
330 г барабульки
330 г окуня
330 г доради
330 г кальмара
330 г мідій
330 г креветок
1 л води
2 цибулини
1 зубчик часнику
1 морква
30 мл. оливкової олії
300 г томатного соусу
150 мл червоного вина
Сіль, перець
1 лавровий листок
½ пучка петрушки
Шматок білого хліба
Всю рибу підготувати, вирізати філе і порізати їх на шматки. Голови і кості риби зварити (40 хв.), процідити бульйон, м’ясо з кісток зняти, протерти і покласти в бульйон.
Морепродукти вимити і, якщо потрібно, порізати мілко.
Почистити і нарізати овочі, викласти на розігріту з олією сковорідку і обсмажити 5 хв.
Додати до них морепродукти і протушкувати ще 7 хв., додати томатний соус, влити вино, томити на слабкому вогні 10 хв.
Викласти все в бульйон, довести до кипіння і викласти в нього рибу, додати лавровий лист, сіль і перець і варити на слабкому вогні 15 хв.
Хліб обсмажити до рум’яної шкоринки і натерти часником. Суп викласти в тарілки, в кожну – 2-3 щматочки часничного хліба і посипати суп нарізаною петрушкою.
Смачного)