28 січня в Україні стартує прокат фільму «Мій друг Зиґмунд Фройд»

500 г м’ясного фаршу
4 картоплини
4 цибулини
50 г рису
1 склянка нуту
Базилік, шафран, м’ята, куркума
0,5-1 ст. л. томатної пасти
0,5 ст. л. пасти з перцю
1 пучок кінзи
Сушена алича
Сіль
У підсоленій воді зварити нут.
Для засмажки нарізати 2 цибулини, обсмажити і додати томатну і перцеву пасту, куркуму, і протушкувати 2-3 хв.
До фаршу додати залишок цибулі, рис, сіль, перець, сушену м’яту і сушений базилік і все добре перемішати. З фаршу зробити кульки, в середину кожної покласти сушену аличу і додати отримані фрикадельки до нуту, додати туди ж засмажку, і нарізану кубиками картоплю.
Все посолити, поперчити, додати шафран і варити до готовності картоплі.
До готового супу додати мілко нарізану кінзу і м’яту – готово.
Смачного)
Related posts