Велкам до ТРК «Проспект» весну дарувати

1 упаковка листя мангольд/шпинату
2-3 жмені томатів чері
10-12 штук варено-заморожених креветок
2-3 ст. л. олії з виноградних кісточок
1,5 ст. л. французької гірчиці
1 скибочка лайма
1-2 ст. л. соку лайма
Оливкова олія для смаження
Італійські сухі трави
Сіль, перець
Креветки розморозити, просушити і обсмажити в оливковій олії з додаванням італійських страв і солі. Змішати в посуді олію виноградних кісточок, гірчицю, сік лайма та трави і все збити виделкою в одну масу.
Помідори чері розрізати на половинки. Все з’єднати, посолити, заправити соусом і прикрасити скибочкою лайма.
Related posts