Мандруємо… Піраміди Калакмуль у Мексиці

400 г морської риби
2 картоплини
1 маленька цибулина
1 помідор
5 зубчиків часнику
2 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. борошна
4 кусочка сірого хліба
1 лимон
Петрушка, кріп
Пахучий перець горошком
Сіль
Порізати цибулю і злегка підсмажити на оливковій олії, додати нарізані помідори, натертий часник, пахучий перець, нарізану зелень петрушки. Через 3 хвилини викласти туди крупно нарізану картоплю та почищену рибу.
Готувати все на слабкому вогні під кришкою 5 хвилин. Потім долити кип’яток – 500 мл, збільшити вогонь і варити 15 хвилин.
Рибу і овочі вийняти. В бульйон додати обжарену на олії муку, розмішати і закип’ятити.
В тарілку покласти овочі, шматочки підсушеного хліба, все залити бульйоном. Викласти шматки риби, прикрасити кружечками лимона.
Смачного)
Related posts