
2 кг. яловичих ніжок
1 пучок зеленої цибулі
2 голівки часнику
1 редька
Лаваш
Базилік
Петрушка
Сіль
Обсмалити, почистити і приготувати яловичі ніжки, розрубати їх на частини вздовж. Скласти в глибоку миску і залити водою на 1 добу, ще промити, залити свіжою водою (щоб накрила на 15-20 см. вище) і варити, знімаючи піну на слабкому вогні кілька годин до готовності.
М’ясо відділити, крупні шматки порізати, бульйон процідити, викласти в нього м’ясо і посолити.
Знову поставити на вогонь. Нарізати мілко зелень, редьку почистити і натерти на крупну тертку.
Часник потовкти в ступці, додати 3 ст. л. бульйону. Лаваш нарізати квадратами і трохи підсушити.
Розлити хаш по тарілках, окремо подавати часник, редьку, зелень і лаваш – кожен приправляє хаш собі за власним смаком.
Смачного)