Мандруємо Україною… Соляні копальні і ріки Прикарпаття

4 листки салату Айсберг
20 г паростків сої
1 морква
¼ кореня селери
½ зеленої редьки
Сіль, перець
Для заправки:
½ ч. л. лимонного соку
1 ч. л. соєвого соусу
1 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. рідкого меду
1 зубчик часнику
По 1 гілочці петрушки і кінзи
Петрушку і кінзу дрібно нарізати, додати соєвий соус, лимонний сік і оливкову олію.
Моркву і селеру почистити і нарізати дрібною і тонкою соломкою. Редьку почистити і натерти на крупній тертці.
Овочі полити заправкою, посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.
Дати трохи постояти, потім викласти на листи салату і згорнути в конвертики.
Смачного)
Related posts