Мандруємо Україною… Соляні копальні і ріки Прикарпаття

2 яблука
2 ч. л. сушеної м’яти
1 см кореня імбиру
1 паличка кориці
4 бутона гвоздики
5 ст. л. меду
6 склянок води
Вимити яблука, видалити серцевину, нарізати на шматочки. Скласти яблука в каструлю. Додати м’яту, очищений і дрібно нарізаний імбир, корицю і гвоздику.
Все залити водою. Поставити каструлю на плиту, закип’ятити, зменшити вогонь до мінімуму і варити 15 хвилин.
Зняти каструлю з вогню, додати мед, добре перемішати і накрити кришкою. Дати настоятись 20-25 хвилин.
Настояний узвар процідити і розлити по склянках.
Related posts