Прийшла весна, а з нею – Масниця!

2 стебла цибулі-порею
5 зелених кисло-солодких яблук
2 ст. л. борошна
1 стакан овочевого бульйону
Кілька гілочок чебрецю
Сіль і перець за смаком
Яблука почистити від шкірки, видалити серцевину і нарізати часточками. Лук-порей нарізати кільцями (білу частину) і злегка обсмажити на оливковій олії і вершковому маслі в сотейнику.
Додати яблука, перемішати і варити на слабкому вогні близько 5 хвилин до м’якості. Всипати борошно, перемішати і ще проварити. Додати овочевого бульйону і проварити 10 хвилин, посолити і поперчити. Подрібнити суп занурювальним блендером і довести до кипіння.
Розлити готовий суп по тарілках, прикрасити гілочками чебрецю.
Смачного)
Related posts