
600 г свинячого філе
450 г листкового тіста
300 г лісових грибів
1 цибулина
3 ст. л. олії
1 пучок петрушки
2 ст. л. гірчиці
2 ст. л. панірувальних сухарів
2 яйця
Сіль, перець
Гриби промити і висушити, залити в каструлі 1 л. води, посолити і варити під кришкою на слабкому вогні 40 хв. Відкинути гриби на друшляк, остудити і мілко нарізати.
Порізати цибулю, обсмажити до прозорості, додати на сковороду гриби і смажити ще 10 хв. М’ясо вимити, обсушити, натерти перцем і сіллю, обсмажити на жирові від грибів з кожного боку.
Духовку нагріти до 190 градусів, застелити деко пергаментом, тісто розкачати в пласт, більший за шматок м’яса, покласти його на деко. Нарізати мілко петрушку.
Гриби змішати з гірчицею, петрушкою і сухарями і викласти половину цієї суміші на тісто.
Зверху покласти м’ясо, накрити залишком грибів і загорнути в тісто. Змазати тісто жовтком, випікати 40-45 хв.
Подавати з овочевим салатом, нарізавши на шматки.
Смачного)