
Курка копчена – 100 г
Листя салату – 2 пучка
Апельсин – 1 шт.
Гранат – 1 шт.
В’ялені помідори – 100 г
Горіхи кеш’ю – 100 г
Олія оливкова – 2 ст. л
Бальзамічний оцет – 1 ч. л.
Приготування
Гранат розділити на зерна. Апельсин почистити, розділити на дольки, нарізати. В’ялені помідори подрібнити соломкою, горіхи подрібнити на кусочки. Копчену курку нарізати тонкими шматочками і класти її на готовий салат зверху. Листя салату промити, просушити, порвати на шматочки.
З’єднати усі інгредієнти, додати фрукти, побризкати до смаку олією та укусом, посолити і поперчити за бажанням. Дати йому трохи постояти.
За бажанням в такий салат також можна додати нарізані яблука, бажано кислі.
На порційну тарілку викласти салат, зверху на нього покласти слайси копченої курки.
Смачного)