Перекусити в аеропорту…

600 г борошна пшеничного
500 г борошна житнього
500 г натурального меду
250 г вершкового масла
350 г цукру
3 яйця
1 ч. л. соди
1/3 склянки молока
0,5 ч. л. солі
По 0,3 ч. л імбиру, гвоздики, кориці, мускатного горіха, ваніліну – за смаком
Зварити з цукру і півсклянки води сироп. Масло розмішати з медом і розтопити на водяній бані. До муки додати сіль, соду і прянощі, влити в неї сироп і медово-масляну суміш.
Коли маса трохи охолоне, додати молоко, збите з яйцями і добре вимісити тісто. Замотати його в плівку і на добу поставити в холодильник.
Тісто розкачати, вирізати з нього фігурки і пекти в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин.
Смачного)
Related posts